lähellä_kuolemaa_KOKEMUS  (Finnish)

Etusivu    Christian Artikkelit    MAP Series    JW Artikkelit    katolinen vastauksia    SDA    Robertin Experience    lahjoitussivulta

ulos ruumiista / lähellä kuolemaa KOKEMUSRich Kelsey

pelissä Disneyland  <(Reflections of my life)

 

Huomautus: Käännetty Google Translator, tarkista Englanti versio; myös, jos ei välittäisi parantaa käännös, ota e-mail globalevangelism@msn.com - huomiota Rich Kelsey.

 

Synnyin Renton, WA, 1955. vartuin 1960. Kulttuuri päivä koostui puhtaasta jumalaton pakanallisuudessaan: musta-valo julisteita, hippejä, seksiä, huumeita ja rock and roll. Ihmiset minun maailmassani ei ajatellut tai puhu Jumalasta. Lisäksi ei ainoastaan ​​opettajia peruskoulun koko lukion koskaan välittää ajatus Jumalan minulle; ne vahvistettu vallitseva käsite tiedotusvälineissä, että Jumala ei ole olemassa. Esimerkiksi: artikkeli etusivulla New York Times lukea,

"Jumala on kuollut ..."

Olin 13-vuotias, kun kuulin siitä artikkelin. En ole lukenut sitä. Artikkeli kertoi, että monet professorit uskonnon enää uskonut Jumalaan. Silti ottaa koskaan lukenut artikkelin, tämä nuori sielu alkoi ihmetellä, jos ehkä siellä oli jumala kerralla, mutta hän oli kuollut? Joten periaatteessa aikana minun iässä, minulla oli vähän mitään ymmärrystä hengellisistä asioista. 

Sitten, kun olin 16, veljeni Deane kuoli auto hylky. Hän oli 18. Deane oli juuri valmistunut lukiosta. Olin tuhoutunut. Kuten edellä, tässä vaiheessa elämääni en usko Jumalaan ja olin varmasti ole varma, jos Jeesus on koskaan ollut kuin historiallinen henkilö. Minulla oli vielä selvittää, mitä elämä oli kyse ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun olen ollut tekemisissä kuoleman kanssa.

Olin niin suunniltaan, että kun lopetin menossa kouluun, koska en voinut käsitellä emotionaalisia ongelmia koin nähdessään jotkut veljeni vanhoja ystäviä.

Muistan rukoilee Jumalaa ensimmäistä kertaa elämässäni sanomalla:

"Jos on olemassa Jumala ja olet ottanut veljeni helvettiin, niin se jos haluan mennä."

Sitten olen yrittänyt ottaa yhteyttä veljeni. Ajattelin, että nyt Deane olemassa toiseen ulottuvuuteen.

Ensimmäinen yö, että sain vastauksen, yksi pieni valopallo tuli pyörteisiin minun makuuhuoneeseen. Se oli vain kelluva noin ilmassa muutaman sekunnin; Sitten se lensi oikealle ulos seinän läpi. Viikkojen kuluessa, toisinaan minun huone oli täynnä pikku hehkuva valo. Pian sen jälkeen, outoja asioita alkoi tapahtua: Aloitin hyökkää näkymätön olennot! Olisin makaa sängyssä ja mikä tuntui mies hyppää minua ja painia kanssani. Tuntui kuin Teräsmies oli pudonnut suoraan alaspäin, kun minua jonkin matkaa edellä.   

Sitten käsittämätöntä tapahtui:

Eräänä aamuna heräsin. Katsoin ulkopuolella ikkunan läpi takapihalle. Se oli kaunis kesäpäivä. Muistan ajatellut mennä puistoon. Silti juuri ennen sain sängystä supermies iski jälleen; kuin mies putoamisen taivaalta. Kuulin Sänkyjen jouset kirkua. Tällä kertaa tuuli oli tyrmätty minusta ja lihakset jännittynyt. En voinut liikkua tai hengittää.

Se pahenee:

Tunsin ne pienet valot pyöritä suoraan minulle. Tunsin hengellisesti saastainen. Uskon demonit tullut ruumiini. Olen myös kuullut kieroutunut kuulostavaa musiikkia; (Ilmeisesti demonit musiikin heidän valtakunnassa).

Tässä vaiheessa minun henki lähti ruumiini. Mutta samaan aikaan, olin vielä sängyssä. Löysin itseni ulkoavaruuteen matkustaminen (luulisin) nopeudella valon; tuntui oudolta oli siellä ollut mitään tähtiä. Olin matkalla portti tavalla pois matkan, joka koostui kolmesta pyramidit pinottu niin on aukko keskellä:

portti helvettiin

 

Uskon, että tämä oli portti johtaa helvettiin / pimeyteen? Ja olin menossa oikealle kohti keskustaa portin! Sain vaikutelman, että olin menossa karkotettu Jumalan läsnäolo ikuisesti. Se oli pahinta olisin voinut koskaan kuvitella; mutta tämä ei ollut unta.

Ajattelin, ehkä jos huusin Jumalalle, Hän auttaisi minua? Joten yritin sanoa sana

"Jumala."

Muista, tuuli oli tyrmätty minusta ja lihakset olivat kaikki ahdas ylös; En voi liikkua. Olen molemmat sängyllä ja minun tapa helvettiin.

En voi lausua sanaakaan. Lopuksi olen sitä mieltä; Minä keskittää kaikki minun vaivaa vain sylkäistä tavu

"G."

Olin yrittää epätoivoisesti aloittaa sanomalla,

"GAW."

Sitten juuri ennen olin aikeissa menettää tajuntansa ulkopuolelle jäämisen hengittää, vihdoin yläreunassa minun keuhkot, suustani tuli nimi,

"Jeesus."

Demonit vasemmalle. Nousin, meni yläkertaan, ja pestä kasvoni, roikkuu pääni yli tiskiallas, ajattelu:

"Mitä outoa tapa aloittaa päivä."

Mikä oli niin outoa: Olin yrittänyt sanoa GAW, tai Jumala, jokaisen tippaakaan minun voimani. Ei Jeesus!   Silti nimi Jeesus tuli ulos suustani. 

Menin olemasta agnostikko, että mies, joka uskoi demonit, Jeesus, Jumala, ja mielestäni ehkä ollut helvetin, kaikki yhdessä aamulla; jossa kukaan ei saarnaa minulle. Tämä kokemus on mitä sai minut tiellä yrittää selvittää, mitä on tekeillä elämässä. Sittemmin olen löytänyt vastauksia Raamatusta, joka järkeä ulos vaivaa koin, että aamulla ja minun pelastuksen Kristuksen nimessä. 

Vuosien varrella olen ollut haluton jakaa tämän tarinan monista syistä:

1. On hieman kiusallista myöntää, että demonit tullut kehoni. Vaikka se oli vain muutaman minuutin.

2. Olin huolissani siitä, että ihmiset eivät usko minua.

3. Olin huolissani siitä, että olisin merkitty fanaatikko, tai henkilö kärsii harhaluulo.

4. Olin / olen huolestunut siitä, että se voisi horjuttaa minun kirjallinen tuotanto, joka on perustettu kautta vuosien huolellinen tutkimus.

 

No, olen vanhempi nyt, tämä kokemus tapahtui 40 vuotta sitten, joten olen ollut paljon aikaa miettiä asiaa. Tein päätöksen tehdä tätä tarinaa tiedossa, koska tiedän, että se tapahtui - Saatana ja / tai demoneja yritti tappaa minut. He osoittivat kätensä. Nyt olen taistelussa; En aio olla hiljaa enää. Yksi asia on selvä: nimi Jeesus antoi minulle. Silti, 16-vuotiaana, jouduin vielä oppia mitään Jeesuksesta Kristuksesta.

Kun sain pois sänkyni aamulla ja kävelin yläkertaan keittiöön En ajatellut:

"On vallan Jeesuksen nimessä."

En ajatellut:

"Jumala on hyvä."

Totuus on: Olin peloissani. Olin hämmentynyt. En vieläkään tiedä mitään Jumalasta. En ollut koskaan lukenut sanan yksi Raamatusta. Tuolloin En todellakaan rinnastaa Kristuksen voittoa synnistä ja kuolemasta syy sain hänen nimensä!

Mitä olen oppinut:

• Demons olemassa.
• Jeesus antaa.
• Jumala on todellinen.

 

Mitä tapahtuu kun kuolet?

George Harrison of Music Group Beatles, joka oli laajalti pidetään suurin ja vaikutusvaltaisin rock-ryhmä rock and roll aikakausi, sanoi tämän 1997 haastattelussa:

"... Kukaan ei yrittänyt selvittää," Mikä kuolinsyy? " Ja "Mitä tapahtuu kun kuolet?" Minusta se on ainoa asia, mitään merkitystä! Loppu on kaikki toissijainen. "

Tämän julkilausuman, George Harrison ilmaisi ehkä syvin ja huolestuttava huolta ihmiset koskaan kohdata elämässä:

"Mitä tapahtuu, kun kuolet?"  

Mitä minuun tulee, olen saanut esimakua siitä, mitä olisi voinut minulle osunut olisin siirtynyt tämän elämän löytämättä pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa; ehkäpä Jumala anna minun kokea tämä "matka helvetin portille ja takaisin" niin voisin kertoa maailmalle siitä?

 

Toinen huomionarvoinen kokemus:

Omat Born Again Experience - Rich Kelsey

ja puhdas evankeliumin sanoma:

■  ovesta Ja hänen Kuva - Rich Kelsey

 

 

hash tag, #, lähellä kuolemaa kokemuksia, helvetti, demoni, demonit, ulos kehon, Nde, lähellä kuolemaa kokemus, valopallojen, jumala, jeesus, helvetin portille, rikas Kelsey