Joseph_Smith  (Finnish)

Etusivu   Christian Artikkelit   JW Artikkelit   LDS Sarja   katolinen   SDA   Yhteystiedot   Lahjoitus Page

 

Joseph Smith oli huijari

Rich Kelsey

Joseph Smith

 

 Käännetty Google Translator, tarkista lainausmerkit kanssa Englanti versio; MYÖS, JOS välittäisi parantaa käännös, OTA sähköposti globalevangelism@msn.com - Rich Kelsey.

 

 

Tässä lyhyessä tutkimuksessa katsomme muutamia paljastuksia, joka perustaja Mormonismin Joseph Smith, väitti hän sai Jumalalta. Me dokumentoida menetelmä, jota Joseph Smith käytetään vastaanottamaan monet varhaisen paljastuksia. Ja pidämme kysymyksen:

 

"Kuka oli todella puhuu: Jumala, tai, Joseph Smith?"

 

Tässä on esimerkki varhaisen ilmestys:

 

"Minkä minä, Herra, olen puhunut, olen puhunut, ja minä anteeksi itseäni, ja vaikka taivaat ja maa katoavat, minun sanani ei katoa vaan toteutuu täysin, olipa se puhuttu minun omalla äänelläni tai äänen minun palvelijat, se on sama. " (OL 01:38)

 

Voidaan kysyä, jos Herra oli yksi puhuu, kun kaikki sanat,

 

"... Ja minä anteeksi itseäni ..."

 

kuulostaa Joseph Smith voisi sanoa.

 

Toinen asia on otettava huomioon, miten Joseph Smith Vastaanotetut tämän ilmoituksen: hän muka näki, mitä hän oli puhumaan kun katsot näkijä kiven, joka on dokumentoitu MAP-kirkko Ensign Magazine:

 

[Ensign Magazine, tammikuu 2013]


Suuret ja ihmeelliset ovat Jumalan ilmoituksia

Gerrit DIRKMAAT Kirkkohistorian laitos Joseph Smith sai ilmoituksia läpi Jumalan voima Ne, jotka uskoivat, että Joseph Smithin paljastukset sisälsi Herran ääni puhui heille myös hyväksynyt ihmeellinen miten saivat ilmoitusta . Jotkut profeetta Josephin aikaisintaan paljastuksia tuli läpi samoja keinoja, joilla hän käänsi Mormonin kirjan kultalevyt. Vuonna kivi laatikko sisältää kultalevyt, Joosef mitä Mormonin kirjan profeetat nimitystä "tulkkeja" tai "kivi, joka loistaa esiin pimeydestä" (Alma 37: 23-24). Hän kuvaili välinettä "silmälasit" ja tarkoitettu sen käyttämällä Vanhan testamentin aikavälillä valkeudessa ja tummim (ks Moos 28:30). Hän myös joskus käytetään termiä muita kiviä hänellä, nimeltään "näkijä kiviä", koska he auttoivat häntä vastaanottamisesta paljastuksia kuin näkijä. Profeetta sai joitain ilmoituksia käyttämällä näitä näkijä kivistä. Esimerkiksi pian Oliver Cowdery tuli palvelemaan kirjurina Joseph Smith hän käänsi levyt, Oliver ja Joseph keskustellaan merkityksen Raamatun kohdasta ja haetaan vastausta ilmoituksen kautta. Joseph selitti: "näkemysero välille syntyy meille huomioon John apostoli ... onko hän kuollut, vai onko hän jatkoi; me yhteisesti sovittujen ratkaisemaan se valkeudessa ja täydellisyydessä. "Vastauksena Joseph Smith sai ilmoituksen nyt tunnetaan 7 § Opin ja liittojen joka ilmoitti heille, että Jeesus oli kertonut apostoli Johannes," Sinä siihenasti kuin minä tulen minun kunnia "Tietojemme mukaan pian perustamisen jälkeen kirkon vuonna 1830, profeetta lopettanut näkijä kivet tavallisena keino saada ilmestyksiä. Sen sijaan hän saneli paljastusten jälkeen kyselemällä Herran käyttämättä ulkoista väline.

 

(Ks ylimääräistä LDS näkijä kivi lainausmerkkejä)

 

Tässä on toinen esimerkki Joseph Smithin saaneen ilmoituksen Herralta:

 

"Veli Hyrum sanoi se oli ehdottanut hänelle, että jotkut veljet voisi mennä Torontoon, Kanadaan, ja myy tekijänoikeudet Mormonin kirjan huomattavia summia ja hän suostutteli Josephin kysymään Herralta siitä. Joseph päätökseen tehdä niin. Hän ei ollut vielä luopunut kivi. Joseph näytti hattu, jossa hän sijoitti kivi, ja sai ilmoituksen ... " (Osoite kaikille uskoville Kristuksessa - David Whitmerille luku 4)

 

Muutamia esimerkkejä ilmoituksista, jotka voitaisiin mieltää itsensä palvelevat:

 

"Ja anna minun palvelijani Martin Harris omistautua hänen rahat varten julistavat minun sanojani, niinkuin minun palvelijani Joseph Smith, kesäkuu, ohjaa." (OL 104: 26)

 

"Totisesti, näin sanoo Herra sinulle, palvelijani Joseph Smith, olen hyvin tyytyväinen oman tarjoaminen ja tunnustuksia, jotka olet tehnyt, sillä minä tätä varten korotin sinut, että voisin näyttää edelleen minun viisauden kautta heikko asioita maan päällä. " (OL 124: 1)

 

Nyt tämä seuraava paljastus on huomionarvoista:

 

"Herra puhui Joseph Smith, kesäkuu, sanoen: Kuulkaa minua, sanoo Herra, sinun Jumalasi, joka on asetettu hamaan ylimmäisen pappeuden minun kirkkoni, jotka olette kokoontuneet yhteen;" (OL 78: 1)

 

Koska Mormonin kirja todistaa David Whitmer kirjoitti teoksella, Osoite kaikille uskoville Kristuksessa, jossa hän esittää asiansa vastaan ​​ottaa toimiston korkean pappeuden MAP-kirkko:

 

"Nyt Veljet, näkeminen heillä ei ollut ylipapit Kristuksen seurakunta vanhoja, ja ei yhtään Kristuksen seurakunta näinä viimeisinä päivinä vasta lähes kaksi vuotta sen alusta - kun johtajat alkoivat ajautua virhe, muistaa se, Ilmestyskirjan muutetaan kahden vuoden kuluttua se sai muun muassa ylipappien; ottaen nämä asiat huomioon, miten on mahdollista, että joku voi sanoa, että ylipapin virkaan olisi Kristuksen seurakunta tänä päivänä? Voin osuus sillä vain sillä perusteella, hengellisen sokeuden. Tämä asia on niin tavallinen ja itsestään selvää, että joku pitäisi nähdä ja ymmärtää sitä. Veljet, sinun sokeus on silkkaa sokeutta. Jumala armahtaa teitä on minun rukoukseni. Missään paikka Jumalan sanaa se sanoa, että vanhin on sen jälkeen Melkisedekin säädyn jälkeen tai järjestyksen Melkisedek pappeuden. Vanhin on tilauksen jälkeen Kristuksen. Tämä asia "pappeuden" ajoista Sydney Rigdoniin on ollut suuri harrastus ja pahennukseksi ja Myöhempien Aikojen Pyhien. " (Osoite kaikille uskoville Kristuksessa, David Whitmer, s. 64) 

 

(Katso myös LDS pappeuden Lie / Myytti)

 

Bottom line: teki,

 

 "Herra, sinun Jumalasi,"

 

puhuu Joseph Smithin kautta, oikeastaan ​​sanoa:

 

"... Minä olen määrännyt minun palvelijani Josephin pitämään tätä valtaa viimeisinä päivinä, ja siellä ei ole koskaan, mutta yksi maan päällä kerrallaan, jolle tämä voima ja avaimet tämän pappeuden ovat sille ..." (OL 132: 7)

 

Tai oliko se vain Joseph Smith teeskentelee puhua Jumalan äänitorvena? [I] 

 

Jos on vielä epäselvyyttä jäljellä, että jotain on pahasti vialla Joseph Smith toimi Jumalan äänitorvi, ehkä seuraava paljastus poistaa se?  

 

 

Oppi ja liitot
OSA 5

 

1 Katso, minä sanon teille, että palvelijani Martin Harris on haluttu todistaja minun kädestäni, että te, minun palvelijani Joseph Smith, kesäkuu, ovat saaneet levyt jotka sinä olet todistanut ja muistutettava ennätys, että olet saanut of minua; 2 Ja nyt, katso, tämä on sanot hänelle, hän, joka puhui sinulle, sanoi sinulle: Minä, Herra, olen Jumala, ja olen antanut nämä asiat teille, palvelijani Joseph Smith nuorempi. Ja olen käskenyt teidän, että sinun pitäisi olla todistajana näistä asioista;

...

25 Ja sitten hän sanoisi kansalle tämän sukupolven: Katso, minä olen nähnyt, mitä Herra on näyttänyt Joseph Smith nuorempi. Ja tiedän varmasti, että ne ovat totta, sillä minä olen nähnyt niitä, varten ne on näytetty minulle voimalla Jumalan eikä ihmisen. 26 Ja minä, Herra, käsken hänet, minun palvelijani Martin Harris, että hän ei enää sanota heille näistä asioista, paitsi hän sanoo: minä olen nähnyt niitä ja ne on näytetty minulle voimalla Jumalan; ja nämä ovat sanat, jotka hän sanoo. 27 Mutta jos hän kieltää tämän, hän rikkoo liiton, jonka hän on ennen liiton minun kanssani, ja katso, hän on tuomittu.

 

Huomaa kuinka jakeessa 1 lukee:

 

Oppi ja liitot
OSA 5

 

1 ... palvelijani Joseph Smith, kesäkuu, ovat saaneet levyt ...

 

Mutta, sitten alempana se on kirjoitettu:

 

Oppi ja liitot
OSA 5

 

25 Ja sitten hän sanoisi kansalle tämän sukupolven: Katso, minä olen nähnyt, mitä Herra on näyttänyt Joseph Smith nuorempi. Ja tiedän varmasti, että ne ovat totta, sillä minä olen nähnyt niitä, varten ne on näytetty minulle voimalla Jumalan eikä ihmisen.

 

Jos Joseph oli levyt hallussaan; sitten, miksi niitä noin näytettävä kolmen silminnäkijän mukaan Jumalan voimaa? "

 

Lukekaamme jae 27 vielä kerran:

 

Oppi ja liitot
OSA 5

 

27 Mutta jos hän kieltää tämän, hän rikkoo liiton, jonka hän on ennen liiton minun kanssani, ja katso, hän on tuomittu.

 

Täällä muka Jeesus Kristus uhkaa Martin Harris tuomitsemista, jos hän ei sano hän näki kultalevyt.

 

Miksi?

 

Martin Harris halusi nähdä kultalevyt hänen koko sydämensä; hän oli pyytänyt Joseph Smithin näkemys levyjen palvellessaan kirjurinsa uudestaan ​​ja uudestaan; ja hän halusi kertoa maailmalle niistä!

 

Harris oli pakkomielle kultalevyt; hän jopa oli putoaminen Joseph Smithin yli ei ole sallittua nähdä niitä; Sitten hän tuli takaisin Joosefin puolelta vielä toivoen nähdä levyt.

 

Tämä oletettu Divine käsky on erittäin kyseenalaista, koska se oli tarkoitus vakuuttaa Martin Harris, että Joseph Smith oli,

 

"Sai levyt"

 

vielä, tarina enkelin tulevan alas taivaasta levyt kädessä, osoittaa selvästi, että Smith ei ollut hallussaan levyjen tuolloin; muka, enkeli teki. <(katso dokumentaatio)

 

Oliko se Jumala, joka ei voinut pitää Hänen tarinansa suoraan; tai, oli se Joseph Smith?

 

 

Osa I: Oliko Joseph Smith Petos / huijari?

 

 


 

Huomautus: Seuraavat linkit vievät sinut artikkeleita Englanti; kuitenkin on Google kääntää painiketta yläreunassa tarvikkeet, jotka voidaan käyttää kääntää artikkeleita muille kielille:

 

LDS (mormoni) Sarja:

 

Mormonin kirja

Joseph Smithin ensimmäinen näky
Joseph Smithin Trial
mysteeriset kultalevyt
Fall Mormonismin
Mooseksen kirja Muutokset / anakronismeja
toinen todistus Jeesuksesta Kristuksesta
Mitä sanoa mormonit ovella
Saarnatkaa Evankeliumin - opas Lähetystyöpalvelu
perheiltaoppiaiheen 1
Lumous - Magic and Money Kaivaminen

Sub-sivut LDS (mormoni) Sarja

1. Joseph Smith on "sai levyt?"

2. Joseph Smith Money Kaivaminen tilit: 

Joseph Smith Money Kaivaminen Tilit (Etusivu)
Willard Chase Tili kultalevyistä
Fayetten Lapham Tili kultalevyistä
Peter Ingersoll tilini Smithin Money Kaivaminen Historia
Amboy lehti <Bleeding Ghost tilini
Haastattelussa Martin Harris Tiffanylla Kuukauden 1859

 

3. Joseph Smith 1826 Lasi Looking Trial Todistuksia / Records:

1826 Trial Todistuksia  (Etusivu)
AW Benton tilini
Piispa Tuttle tilini
WD Purple tilini
Uudet todisteet ja uudet vaikeudet
Bill of Justice
MAP Tilit
sopimusartikloja

 

4. Joseph Smithin ensimmäisen näyn tilit: 

●  Ensimmäinen näky Tilit (Etusivu)
1823 Bedroom Vision / unelma Accounts (kahdeksantoista tilejä 1820 1840-luvun ...)
Makuuhuone visio tili - "virallinen versio" (Otteita Joseph Smithin historia, profeetta)
Joseph Smithin ensimmäinen näky oli tuntematon MAP lausunnot
(1832) Joseph Smithin käsinkirjoitettua huomioon ensimmäisen näyn

(1834-35) Joseph Smithin ensimmäinen julkaistu visio (joka rakentuu 1838 LDS "virallinen" First Vision tarina)

(1842) Joseph Smithin uhrilehto Tili - "virallinen MAP First Vision Account" - löytyy myös Smithin 1838 Historia 

 

5. Angel ja kultalevyt
6. Kumoran Cave - Cameron J. Packer
7. Joseph Knight muistikuva Early Mormonin historian
8. Mormonin kirjan painaminen järjestelyt ja historia
9. Trouble With Martin Harris (Pahansuopa lainauksia Martin Harris ottaa lähinnä MAP lähdemateriaalista)
10. Johdanto - Richard Bushman 

 

Kansainvälinen Artikkelit:

11. Mormonismi on valhe / Joseph Smith oli petos / MAP-kirkko ei ole totta

12. MAP pappeuden Lie / Myytti - tarina Johannes Kastajan vierailevat Joseph Smith ja Oliver Cowdery 

13. Huolestuttavia varhaisten versioiden kultalevyt Stories

14.  Joseph Smith Lied

15. Oliko Joseph Smith Petos?

 

 [I] "Sen tähden, tarkoittaen kirkkoa, sinä ottaa varteen kaikki hänen sanansa ja käskynsä, jotka hän antaa sinulle, kun hän saa niitä vaeltaessaan kaikessa pyhyydessä minun edessäni. Hänen sanansa te saatte, niin kuin minun oma suustani kaikessa kärsivällisyydessä ja uskossa. " (OL 21: 4-5) 

 

Joseph Smithin, huijari, huijari, huijari, petos, valehteli, valehtelija, valhe, valheita