demonische_geesten  (Dutch)

Startpagina   christelijke artikelen   JW artikelen   LDS Series   katholieke   SDA   Contact   Donatie Pagina

 

Demonische geesten en klopgeesten

poort naar de hel

 

Het volgende is een e-mail van een christelijke man die werd verzonden naar Rich Kelsey. (Gebruikt met toestemming)  Opmerking: Vertaald met behulp van Google Translator, verwijzen wij u naar de Engels versie voor de nauwkeurigheid; Ook, als je zou zorg te helpen verbeteren van de vertaling, stuur dan een e-mail globalevangelism@msn.com - aandacht Rich Kelsey.

 

 

Hallo Rich. Mijn naam is Robert ... Ik las uw artikel, "Mijn bijna dood ervaring" en was geschokt.

 

Ik ben 39 jaar oud, woon in Colorado, en ben een senior elektrotechnisch ingenieur bij een lokale aerospace bedrijf (uitsluitend voor bepaalde achtergrond). Ik ben gelukkig getrouwd en heb een 14 mo oude zoon. Mijn vader was een Missouri Lutherse pastor die werd genomen om de Heer op 51 jaar oud, en ik maar een beetje moeite in mijn jongere jaren met mijn geloof, heb ik een sterk geloof in Jezus en de boodschap van verlossing alleen gevonden door Hem.

 

In ieder geval, na het lezen van uw artikel, ik voelde me alsof ik moet laten je iets weten. Ongeveer 4 jaar geleden (voordat ik getrouwd was), begon ik hoorde vreemde geluiden in heel mijn huis. In eerste instantie verwierp ik ze, maar ze gestaag werd meer en meer frequente en intensieve contacten. Op een nacht, ongeveer 2:00, werd ik wakker met een sterke fluitend uit mijn keuken beneden. Dit was ongelooflijk vreemd.

 

Die avond vroeg ik een christelijke vriend om langs te komen. We baden, lezen de Schrift, en zongen liederen samen. Toen hij weg was Ik zat aan de bovenkant van de trap en begon het lezen van het evangelie van Marcus hardop. Over 5 hoofdstukken in het, ik hoorde een luide "BANG" op mijn ventilator aan het plafond in mijn slaapkamer. Ik werd uit de hengsels. Ik ging door het hele huis schreeuwen tegen alles wat deze entiteit was naar mijn huis in de naam van Jezus te verlaten. Na ongeveer 1/2 uur van dit, ging ik naar bed.

 

Ik herinner me wakker om ongeveer 03:00 bij mezelf dacht dat dit de eerste keer in meer dan een maand dat ik nog niet wakker worden met bonsgeluiden door het hele huis. Ik ging weer slapen. Om ongeveer 06:00 werd ik heftig wakker om een ​​onzichtbare, onbekende wezen dat begon te worstelen en kwellen mij. Het duurde ongeveer 2 minuten en volledig wiegde mij!

 

Ik zal niet ingaan op alle details die hier (omdat ik een boek over alles wat er gebeurd zou kunnen schrijven), maar ik zal je vertellen dat het over en over en dan gebeurd. Ik zocht hulp bij predikanten en ontving een aantal. De dreigende eindelijk gestopt ongeveer een maand later, toen ik in twee zeer grote gevechten met deze demon en bleef herhalen gebed van de Heer. Op een gegeven moment het geweld gooide me op het bed en liet (voorgoed).

 

Er waren echter andere demonen die bleef voor mij lastig te vallen, maar nooit fysiek gekweld me als de eerste. In de maanden en jaren daarna had ik zoveel vreemde ervaringen (met inbegrip van het zien van orbs van de lichten 's nachts), dat werd ik minder bang voor hen en (mijn vrouw en ik) voor de bescherming zou bidden in de nacht. Elke keer als we deden, was ik niet lastig gevallen.

 

Ik zal je dit vertellen, Rich. . . Op een middag was ik zo gefrustreerd dat God had toegestaan ​​deze intimidatie te blijven, dat ik besloten om te proberen te communiceren met dit (deze) wezens. Ik wist dat het een slechte zet, maar deed het toch. OPMERKENDE gebeurde op dat exacte moment dat ik kon voelen. Maar iets heeft ingevuld mijn lichaam. Voor de komende 2 + jaar (eigenlijk tot ongeveer 3 maanden geleden) dit (deze) wezens waren in staat om delen van mijn lichaam te controleren - esp toen ik in slaap viel. Nogmaals, ik kon een boek over wat dit was en al het verbazingwekkende / enge dingen die gebeurd schrijven.

 

Ongeveer 3 maanden geleden heb ik een lange tijd in diep gebed belijden van zonden uit het verleden en ernestly bidden dat God mij zou verlossen van deze demonen en hun pesterijen. Twee dagen later kwam ik naar beneden met vreselijke buikgriep (dat is uiterst zeldzaam voor mij). Ik gooide constant. Vreemd genoeg, na deze episode, ze hebben mijn lichaam, mijn huis verliet, en zoals het lijkt, mijn leven. God zij geprezen! (Tijden 1.000)

 

Ik was zeer gezegend in uw artikel te komen, omdat ik geloof dat ik kan meevoelen met je strijd om anderen te laten weten. Geloof me, ik heb dit verhaal gedeeld met tal van christenen en het is een trieste ervaring luisteren naar de meeste van hen vragen me of ik onder een extra hoeveelheid stress of als ik zijn het nemen van voorgeschreven medicijnen zijn geweest, enz. Ik denk dat ik geweest ben het schrijven van dit om (1) schrijven naar iemand die op zijn minst kon begrijpen op een bepaald niveau, en (2) dank u voor het zijn moedig genoeg om te schrijven wat je gedaan hebt.

 

All the best, Rich.

 

Robert

 Deel II

 


 

Het artikel Robert spreekt van:

 

Mijn Bijna Dood Ervaring - Rich Kelsey

 

een ander artikel van belang:

 

Mijn Born Again Experience - Rich Kelsey

 

en, een eenvoudige boodschap van het evangelie:

 

door de deur en naar Zijn beeld - Rich Kelsey

 

demonische geesten, demonen, klopgeesten, poltergeist, spoken, spook, duivels, duivel, satan, satanische