Demon_Spirits_Poltergeists_ja_Ghosts (finnish)

Etusivu   Christian Artikkelit   JW Artikkelit   MAP Series   katolinen   SDA   yhteyttä   Lahjoitus Page

 

Demon Spirits, Poltergeists, ja Ghosts

portti helvettiin

Asiat Karmivimmat the Night:

 

Seuraavassa on sähköpostiviestin kristitty mies, joka lähetettiin Rich Kelsey. (Käytetään luvalla)

 

 

Hei Rich. Nimeni on Robert ... Luin artikkelin, " My kuolemanrajakokemus " ja järkytyin.

 

Olen 39 vuotias, asuu Colorado, ja olen vanhempi sähkö-insinööri paikallisessa ilmailualan yritys (vain muutamien tausta). Olen onnellisesti naimisissa ja on 14 mo vanha poika. Isäni oli Missouri luterilainen pastori, joka vietiin Herra 51 vuotta vanha, ja minä vaikka kamppailee hieman minun nuorempana uskoni, olen tullut vahva usko Jeesukseen ja pelastuksen sanoma löytyy vain Hänen kauttaan.

 

Joka tapauksessa, lukemisen jälkeen artikkeli, tunsin pitäisi kertoa jotain. Noin 4 vuotta sitten (ennen olin naimisissa), aloin kuulo outoja ääniä koko kotiini. Aluksi hylkäsi ne, mutta ne tasaisesti tuli yhä useammin ja intensiivistä. Eräänä yönä, noin 2am, heräsin vahvan vinkuminen lähtöisin minun keittiö alakerrassa. Tämä oli uskomattoman outo.

 

Sinä iltana kysyin kristitty ystävänsä tulla yli. Rukoilimme, lukea kirjoituksesta lauloivat virsiä yhdessä. Sen jälkeen hän lähti Istuin yläreunassa portaita ja alkoi lukea Markuksen evankeliumissa ääneen. Noin 5 lukua siihen, kuulin kovan "BANG" minun kattotuuletin minun makuuhuoneessa. Tulin unhinged. Menin koko talon huutaa mikä tämä kokonaisuus oli jättää taloni nimeen Jeesuksen. Noin 1/2 tuntia tämän, menin nukkumaan.

 

Muistan herääminen noin 3 am ajattelu itselleni, että tämä on ensimmäinen kerta yli kuukauden, että en ole ollut heräämässä paukutti ääniä koko talon. Menin takaisin nukkumaan. Noin 6 AM olin väkivaltaisesti herännyt jonkin näkymättömän, tuntematon olento, joka alkoi paini ja piinaavat minua. Se kesti noin 2 minuuttia ja täysin rokkasi minulle!

 

En aio kaikkia tässä yksityiskohtaisesti (koska en voisi kirjoittaa kirjan kaiken tapahtuneen), mutta kerron teille, että se tapahtui uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan. Etsin apua pastorit ja saivat joitakin. Uhkaava lopulta pysähtyi noin kuukautta myöhemmin, kun olen päässyt kaksi erittäin suurta taistelee tämän demonin ja toistuivat Herran rukous. Jossain vaiheessa se väkivaltaisesti heitti minut sängylle ja vasemmalle (hyvää).

 

Kuitenkin oli muita demoneja mielenkiintoiset minua häiritsevän mutta ei koskaan fyysisesti kiusannut minua kuin ensimmäinen. Niinä kuukausina ja vuosina seurata sain niin paljon outoja kokemuksia (mukaan lukien näkemästä palloja valot yöllä), että minusta tuli vähemmän pelkää heitä ja (vaimoni ja minä) rukoilisi suojaa yöllä. Joka kerta teimme, en ollut häiritty.

 

Kerron teille tämän, Rich. . . Eräänä iltapäivänä Olin niin turhautunut, että Jumala oli sallinut tämän häirinnän jatkaa, että päätin yrittää kommunikoida tämän (näiden) olentoja. Tiesin, että se oli virhe, mutta teki sen kuitenkin. TOTEAVAT tapahtui, että tarkka aika, että voisin tuntea. Kuitenkin jotain ei anna ruumiini. Seuraavan 2+ vuoden (itse asiassa vielä noin 3 kuukautta) tämä (nämä) olennot pystyivät hallitsemaan osiin ruumiistani - esp kun olin nukahtamista. Jälleen Voisin kirjoittaa kirjan siitä, mitä tämä oli kuin ja kaikki hämmästyttävä / pelottavia asioita tapahtui.

 

Noin 3 kuukautta sitten vietin pitkään syvässä rukouksessa tunnustin menneet syntinsä ja rukoilee ernestly että Jumala vapauttaisi minut näiltä demonit ja niiden häirintää. Kaksi päivää myöhemmin tulin alas kauhea vatsatauti (mikä on erittäin harvinaista minulle). Oksensin jatkuvasti. Kummallista kyllä, kun tämä episodi, he ovat jättäneet ruumiini, kotiini, ja koska se näyttäisi, elämäni. Luojan kiitos! (Kertaa 1000)

 

Olin suuresti siunattu törmännyt artikkeli, koska uskon, että ymmärrän taistelua antaa toisten tietää tästä. Uskokaa minua, olen jakanut tämän tarinan lukuisia kristittyjen ja se on ollut surullinen kokemus kuunnella useimmat heistä kysyvät minulta ollut alle ylimääräisen määrä stressiä tai jos olen ollut ottaen reseptilääkkeiden jne kai ' m kirjallisesti tätä (1) kirjoittaa joku, joka voisi ainakin ymmärtää jollain tasolla, ja (2) kiitos vielä tarpeeksi rohkea kirjoittaa mitä teit.

 

Kaikkea hyvää, Rich.

 

Robert

 osa II

 


 

Artikkelissa Robert puhuu:

 

My kuolemanrajakokemus - Rich Kelsey

 

toisessa artikkelissa kohteita:

 

My Born Again Experience - Rich Kelsey

 

ja, suoraviivainen evankeliumin sanoman:

 

ovesta Ja hänen Kuva - Rich Kelsey

 

pahat, demoni henget, demonit, poltergeists, poltergeist, kummituksia, aave, demoninen, paholainen, saatana, saatanallinen