bijna dood ervaring (Dutch)

Homepage    Christelijke Artikelen    LDS Series    JW artikelen    Katholieke Antwoorden    SDA    Robert's    donatiepagina

MIJN UIT BODY / bijna dood ervaring

Rich Kelsey

me in Disneyland  <(Reflecties van mijn leven)

 

Opmerking: Vertaald met behulp van Google Translator, kijk dan op de Engels versie voor de nauwkeurigheid; Ook, als je zou zorg te helpen verbeteren van de vertaling, stuur dan een e-mail globalevangelism@msn.com - aandacht Rich Kelsey.

 

Ik ben geboren in Renton, WA, in 1955. Ik ben opgegroeid in de jaren 1960. De cultuur van de dag bestond uit pure goddeloze heidendom: black-light posters, hippies, seks, drugs en rock and roll. Mensen in mijn wereld werden niet denken of praten over God. Ook, niet alleen deed docenten van basisschool de hele middelbare school nooit het idee van God over te brengen aan mij; zij versterkt de heersende opvatting in de media dat God niet bestond. Bijvoorbeeld: een artikel uit de voorpagina van de New York Times te lezen,

"God is dood ..."

Ik was 13 jaar oud toen ik hoorde over het artikel. Ik heb het niet gelezen. Het artikel legt uit dat vele belijders van de godsdienst niet meer geloofde in God. Toch hebben nooit het artikel te lezen, deze jonge ziel begon af te vragen of misschien was er een god in een keer, maar hij was gestorven? Dus, eigenlijk tijdens mijn vormende jaren, had ik weinig tot geen begrip van geestelijke zaken. 

Toen ik 16 was, mijn broer Deane stierf in een auto-ongeluk. Hij was 18. Deane was net afgestudeerd van de middelbare school. Ik was er kapot van. Zoals gezegd, op dit punt in mijn leven dat ik niet geloof in God en ik was zeker niet zeker of Jezus ooit heeft bestaan ​​als een historische persoon. Ik moest nog uitzoeken hoe het leven was over en dit was de eerste keer dat ik werd geconfronteerd met de dood.

Ik was zo radeloos dat, voor een tijdje ben ik gestopt met naar school gaan, want ik kon niet de emotionele problemen die ik ervoer bij het zien van een aantal van de oude vrienden van mijn broer te verwerken.

Ik herinner me dat bidden tot God voor de eerste keer in mijn leven te zeggen:

"Als er een God is en je hebt mijn broer naar de hel genomen, dan is dat waar ik heen wil."

Toen heb ik besloten om te proberen om mijn broer te contacteren. Ik dacht dat het misschien nu Deane bestond op een ander vlak.

De eerste nacht dat ik een reactie, een kleine bal van licht kwam wervelende in mijn slaapkamer. Het was gewoon rondzweven in de lucht voor een paar seconden; Vervolgens vloog het recht naar buiten door de muur. Naarmate de weken verstreken, bij tijden, was mijn kamer gevuld met kleine gloeiende lichten. Kort daarna rare dingen begon te gebeuren: Ik begon te worden aangevallen door onzichtbare wezens! Ik zou liegen in bed en wat voelde als een man zou springen op mij en worstelen met mij. Het voelde als superman recht naar beneden op mij van enige afstand boven was gevallen.   

Dan gebeurde het ondenkbare:

Op een ochtend werd ik wakker. Ik keek naar buiten door het raam naar de achtertuin. Het was een mooie zomerse dag. Ik herinner me denken over het gaan naar het park. Maar toch, vlak voordat ik uit bed superman sloeg me weer; als een man vallen uit de hemel. Ik hoorde de bedsprings krijsen. Deze keer was de wind werd knock-out van mij en mijn spieren gespannen. Ik kon niet bewegen of ademen.

Het wordt nog erger:

Ik voelde me die kleine lichtjes dwarrelen recht in me. Ik voelde me geestelijk verontreinigd. Ik geloof dat demonen kwam mijn lichaam. Ik hoorde ook perverse klinkende muziek; (Blijkbaar demonen muziek in hun koninkrijk).

Op dit punt liet mijn geest mijn lichaam. Maar op hetzelfde moment, was ik nog steeds op het bed. Ik bevond mij in de ruimte reizen (denk ik) met de snelheid van het licht; wat leek vreemd was waren er geen sterren. Ik was op weg naar een poort manier in de verte, dat bestond uit drie piramides gestapeld, dus er is een opening in het midden:

poort naar de hel

 

Ik geloof dat dit de poort naar de hel / buitenste duisternis? En, ik was op weg naar rechts naar het midden van de poort! Ik kreeg de indruk dat ik zou gaan om te worden verbannen uit de tegenwoordigheid van God voor eeuwig. Het was het ergste wat ik ooit had kunnen voorstellen; maar dit was geen droom.

Ik dacht, misschien als ik riep tot God, Hij zou mij helpen? Dus, heb ik geprobeerd om het woord te zeggen

"God."

Vergeet niet, de wind was knock-out van mij en mijn spieren waren al krap; Ik kan me niet bewegen. Ik ben zowel op het bed en op mijn weg naar de hel.

Ik kan geen woord uitbrengen. Tot slot denk ik; Ik zal al mijn moeite om gewoon uit te spugen de lettergreep richten

"G."

Ik probeerde wanhopig beginnen met te zeggen,

"GAW."

Dan, vlak voordat ik stond op het punt om het bewustzijn te verliezen hebben bij het niet kunnen ademen, eindelijk op de top van mijn longen, uit mijn mond kwam de naam,

"Jezus."

De demonen vertrokken. Ik stond op, ging naar boven, en waste mijn gezicht, opknoping mijn hoofd boven het aanrecht, het denken:

"Wat een vreemde manier om de dag te beginnen."

Wat was er zo raar: ik had geprobeerd om GAW, of God zeggen, met elk grammetje van mijn kracht. Jezus niet!   Maar de naam Jezus kwam uit mijn mond. 

Ik ging van agnostisch, met een man die in demonen gelooft, Jezus, God, en wat ik denk dat misschien de hel geweest zijn, alles in één 's ochtends; met niemand preken voor mij. Deze ervaring is wat begon me op een pad om te proberen om erachter te komen wat er gaande is in het leven. Sindsdien heb ik de antwoorden uit de bijbel die zin uit de moeite die ik meegemaakt dat 's ochtends en mijn verlossing in Christus' naam gevonden. 

In de loop der jaren heb ik terughoudend zijn geweest om dit verhaal te delen om vele redenen:

1. Het is een beetje gênant om toe te geven dat demonen kwam mijn lichaam. Hoewel het maar een paar minuten.

2. Ik was bang dat mensen me niet zouden geloven.

3. Ik was bezorgd dat ik als een fanatieke, of een persoon die lijdt aan waanideeën zou worden bestempeld.

4. Ik was / ben bang dat het mijn geschreven werken die daarvoor zijn opgesteld door jaren van zorgvuldige studie zou in diskrediet te brengen.

 

Nou, ik ben nu ouder, deze ervaring vond plaats 40 jaar geleden, dus ik heb veel tijd om erover na te denken had. Ik maakte de beslissing om dit verhaal bekend te maken, omdat ik weet dat het gebeurd is - Satan en / of demonen probeerde me te vermoorden. Zij toonden hun hand. Nu ben ik in de strijd; Ik ga niet meer zwijgen. Eén ding is duidelijk: de naam Jezus redde mij. Toch, op de leeftijd van 16, had ik nog iets over Jezus Christus te leren.

Toen ik uit mijn bed die ochtend en liep naar boven, naar de keuken was ik niet na te denken:

"Er is kracht in de naam van Jezus."

Ik was niet te denken:

"God is goed."

De waarheid is: ik was bang. Ik was in de war. Ik wist nog steeds niet weet niets over God. Ik had nog nooit gelezen woord één van de Bijbel. Op het moment, ik zeker niet de overwinning van Christus gelijk te stellen over de zonde en de dood met de reden dat ik werd zijn naam gegeven!

Wat heb ik geleerd:

• Demonen bestaan.
• Jezus levert.
• God echt is.

 

Wat gebeurt er als je sterft?

George Harrison van de muziekgroep The Beatles, die op grote schaal werd beschouwd als de grootste en meest invloedrijke rockgroep van de rock and roll tijdperk, zei dit in een interview 1997:

"... Niemand heeft proberen te achterhalen, 'Wat is de oorzaak van de dood?' En, 'Wat gebeurt er als je sterft?' Dat is voor mij het enige wat van enig belang! De rest is allemaal secundair. "

Met deze verklaring, George Harrison uitgedrukt misschien wel de diepste en meest verontrustende zorg mensen ooit zal worden geconfronteerd in het leven:

"Wat gebeurt er als je sterft?"  

Wat mij betreft, heb ik gekregen een voorproefje van wat had kunnen overkomen mij had ik doorgegeven van dit leven, zonder het vinden van het heil in Jezus Christus; misschien God laat me ervaren deze 'reis naar de poort van de hel en weer terug', zodat ik de wereld kon vertellen over het?

 

Een ander opmerkelijk ervaring:

Mijn Born Again Experience - Rich Kelsey

en, een pure gospel bericht:

■  door de deur en naar Zijn beeld - Rich Kelsey

 

hash tag, #, bijna-doodervaringen, hel, demon, demonen, uit het lichaam, BDE, bijna dood ervaring, lichtbollen, god, jesus, poort van de hel, rijk kelsey