LDS_Præstedømme  (Danish)

Home Page   kristne Artikler   JW Artikler   LDS Serie   katolske   SDA   Kontakt   Donation Page

LDS Præstedømme Myte - Rich Kelsey

Kolob

Bemærk: Jeg oversatte denne artikel med Google Translator, skal du kontrollere citater med den engelske udgave; Også, hvis du vil sørge for at hjælpe med at forbedre oversættelsen, så send en e-mail globalevangelism@msn.com - Attention Rich Kelsey.

En underlig og Wonder?   

På et tidspunkt, Joseph Smith begyndte at fortælle en historie om Johannes Døberen, som nu var en engel, som udkommer til ham og Oliver Cowdery, og ordinere dem til Det Aronske Præstedømme:

"The messenger, som besøgte os ved denne lejlighed og overdrog denne [Aronske] Præstedømme over os, sagde, at hans navn var Johannes, den samme, som kaldes Johannes Døber i Det Nye Testamente, og at han handlede under ledelse af Peter, Jakob og Johannes, som besad nøglerne til Melkisedeks præstedømme, hvilket præstedømme, sagde han, ville i rette tid tillægges os ... Det var på den femtende dag i maj 1829, at vi blev ordineret under hånden af dette messenger, og døbt. (JS-H 1838 Historie, 2:72)

Selvom Smith hævdede denne begivenhed skete i 1829, er der ingen registrering af det i løbet af Kirkens formative år.  Den første åbenbaring at nævne, at Det Aronske og / eller Melkisedekske Præstedømme var kontorer for at blive tillagt medlemmer,

"I kirken,"

findes i afsnit III af 1835 Lære og Pagter:

"Der er i kirken, to præstedømmer, nemlig det melkisedekske og det aronske, herunder det levitiske præst-hood Hvorfor det første kaldes det melkisedekske præstedømme, er fordi Melkisedek var sådan en stor ypperstepræst:. Før hans dag blev kaldt det hellige præstedømme, efter rækkefølgen af Guds Søn, men af respekt eller ærbødighed til navnet på det Højeste Væsen, for at undgå alt for hyppig gentagelse af hans navn, de, kirken i fordums tid, kaldte denne . præstedømme efter Melkisedek eller det melkisedekske præstedømme (1835 Lære og Pagter s 82 -. se originaldokumentet)

I dag SDH Kirken billethajer gengivelsen af præstedømmet som en grundlæggende undervisning. Alligevel kan udtrykket præstedømme ikke findes i 1833 Befalingernes Bog; som var en forløber til Lære og Pagter, n enten kan historien om Johannes Døber synes at Joseph Smith og / eller Oliver Cowdery:

"De vigtige detaljer, der mangler fra den" fulde historie "1834 er ligeledes mangler Befalingernes Bog i 1833. Den studerende ville forvente at finde alle de oplysninger om den restaurering i denne første skattede sæt af 65 åbenbaringer, datoerne for som omfattede de overdragelser af de to Præstedømme, men de er påfaldende fraværende .... De bemærkelsesværdige afsløringer om præstedømmet i Lære og Pagter, før der henvises til, afsnit 2 og 13, der mangler, og kapitel 28 giver ingen antydning af genoprettelsen, som hvis den faktiske, havde været kendt i fire år. Mere end fire hundrede ord blev føjet til denne åbenbaring af August 1829 i afsnit 27 i Lære og Pagter, de tilføjelser til at omfatte navne på himmelske besøgende og to separate ordinationer. The Book Befalingernes giver pligter Elders, præster, lærere og diakoner og henviser til Josephs apostolske kald, men der er ingen omtale af Melkisedekske Præstedømme, høje præstedømme, halvfjerdsere, højpræster eller højrådsmedlemmer. Disse ord blev senere indsat i åbenbaringen om Kirkens organisation og regering april 1830, hvilket gør det synes, at de var kendt på det tidspunkt, men de vises ikke i den oprindelige, kapitel 24 i Befalingernes Bog tre år senere. Lignende interpolation blev foretaget i åbenbaringerne kendt som §§ 42 og 68 "(problemer i Mormon Text ved LaMar Petersen, s. 7-8).

Den 1833 Befalingernes Bog indeholder det første 65 Josephs Smiths åbenbaringer fra juli 1828 til september 1831. T han åbenbaringer fra Befalingernes Bog blev genoptrykt i Lære og Pagter. Begyndende med den fjerde udgave i 1876, en yderligere åbenbaring indsat mellem åbenbaring # 1 og # 2: 

1833 Book of Commandments 

Kapitel I

Harken, o I min kirkes folk, siger hans røst, som bor i det høje, og hvis øjne hviler på alle mennesker ....

 

  ? ◄

 

? ◄

 

? ◄

 

? ◄

 

Kapitel II

De værker, og de designs, og formålet med Gud, kan ikke være frustreret, ej heller kan de blive til intet, for Gud vandrer ikke på krogede stier ...

2012 Lære og Pagter

Afsnit 1

1 Hør, o I min kirkes folk, siger hans røst, som bor i det høje, og hvis øjne hviler på alle mennesker ....

========================================

 Afsnit 2

1 Se, jeg vil åbenbare jer præstedømmet ved hånden af ​​profeten Elias, før den kommer, den store og frygtelige dag Herren.

Og han skal plante i børnenes hjerter løftet givet til fædrene, og børnenes hjerte skal vende sig til deres fædre.

Hvis det ikke var således, ville hele jorden blive lagt fuldstændig øde ved hans komme.

========================================

Afsnit 3

1 De værker, og de designs, og formålet med Gud, kan ikke være frustreret, ej heller kan de blive til intet.

2 For Gud vandrer ikke på krogede stier ...

Man kan undre sig, hvis en åbenbaring nævne præstedømmet rettelig bør have sin plads blandt Kirkens grundlæggende arbejde? s Mens fat på dette spørgsmål, forskere fra Brigham Young University præciseret:

"Detaljer om gengivelsen af Det Aronske Præstedømme, herunder Johannes Døbers rolle i begivenheden, var sjældent om nogensinde delt før 1832 ..." (Præstedømme Restaurering Dokumenter, Brian Q. Cannon og BYU Studies Medarbejdere, BYU Studies 35. ingen . 4, 1995-1996, s. 164)

Vi kan få en idé om, hvornår dette præstedømme doktrin blev delt med kirken ved at sammenligne Joseph Smiths 1838 Historie, med hans 1832-1833 oversættelse af Det Gamle Testamente Malakias 'Bog: 

JS-1838

Vol. 1

38 Og igen, han [englen Moroni] citerede femte vers således: 

Se, jeg vil åbenbare præstedømmet for jer, ved hånden af ​​profeten Elias, før den kommer, den store og frygtelige dag Herren.

39 Han citerede også det næste vers anderledes:

Og han skal plante i børnenes hjerter de forjættelser til fædrene, og børnenes hjerte skal vende sig til deres fædre. Hvis det ikke var således, ville hele jorden blive lagt fuldstændig øde ved hans komme. (JS-H 1: 38-39)

Joseph Smiths Oversættelse  1832-1833

Malachi Kapitel 4

 

5. "Se, jeg sender profeten Elias til jer, før det kommer, den store og frygtelige dag for Herren; 

 

6 Og han skal vende fædres hjerte til børnene og børnenes hjerte til deres fædre, så jeg skal komme og slå landet med forbandelse. 

Citatet fra Smiths 1838 Historien nævner præstedømmet. Men i JST, er der ingen omtale af præstedømmet. Så ser det ud til præstedømmet doktrin blev indført engang mellem 1832 og 1838. En ting er sikkert, 1838 Historien er formuleret på samme måde som den åbenbaring i spørgsmål:

JS-1838

Vol. 1

38 Og igen, han [englen Moroni] citerede femte vers således: 

Se, jeg vil åbenbare præstedømmet for jer, ved hånden af ​​profeten Elias, før den kommer, den store og frygtelige dag Herren.

39 Han citerede også det næste vers anderledes:

Og han skal plante i børnenes hjerter de forjættelser til fædrene, og børnenes hjerte skal vende sig til deres fædre. Hvis det ikke var således, ville hele jorden blive lagt fuldstændig øde ved hans komme. (JS-H 1: 38-39)

2012 Lære og Pagter

Afsnit 2

 

1 Se, jeg vil åbenbare jer præstedømmet ved hånden af ​​profeten Elias, før den kommer, den store og frygtelige dag Herren.

 

Og han skal plante i børnenes hjerter løftet givet til fædrene, og børnenes hjerte skal vende sig til deres fædre.

Hvis det ikke var således, ville hele jorden blive lagt fuldstændig øde ved hans komme. 

Hvis præstedømmet først blev indført et år eller mere efter dannelsen af Kirken, ville dette afkræfte LDS doktrin   [1], som fastholder, at en sand kirke ikke kunne fastsættes indtil præstedømmet først blev genoprettet. Om dette emne, David Whitmer, som var vidne [2] til begyndelsen af Mormon historie, skrev:

"Dette spørgsmål om to ordrer af præstedømmet i Church of Christ, og lineal præstedømme den gamle lov at være i kirken, alle opstod i sindet af Sydney Rigdon. Han forklarede disse ting til bror Joseph på hans måde, ud af den gamle Skrifterne, og fik bror Joseph at spørge osv Han ville spørge, og som talerør tale åbenbaringer ligesom de havde det fast i deres hjerter. Som jeg har sagt før, i henhold til de ønsker af hjertet, kommer inspirationen, men det kan være menneskets ånd, der giver det .... Det er den måde ypperstepræsterne og "præsteskab", som du har det, blev indført i Church of Christ næsten to år efter sin begyndelse -og efter at vi havde døbt og konfirmeret omkring to tusinde sjæle i kirken "(en adresse til alle troende i Kristus David Whitmer, s. 64).

Baseret på de beviser, er det klart, at de LDS doktriner både Det Aronske og Melkisedekske Præstedømme blev indført [3] ind i Kirken omkring to år efter dens dannelse, så tilbagedateret at fremstå, som om de var kendt fra starten.

Konklusion:

1. Historien om præstedømmet blive restaureret i 1829, mangler ikke kun en kontrollerbar rekord; de registre, der findes, benægter sin legitimitet.

 


Bemærk: De følgende links vil tage dig til artikler på engelsk; der er imidlertid en Google translate knap på toppen af ​​de artikler, der kan anvendes til at omsætte de genstande i andre sprog:

LDS (Mormon) Serie:

Mormons Bog
Joseph Smiths første åbenbaring
Joseph Smith on Trial
Disse Mystiske Guldpladerne
Fald mormonismen
Book of Moses Changes / anakronismer
Endnu et vidne om Jesus Kristus
Hvad skal man sige til mormonerne ved døren
Forkynd mit Gospel - En guide til missionering
Familieaften Lektion 1
■  Enchantment - Magic and Money Udgravning

Sub-Sider i LDS (Mormon) Series

1. Joseph Smith har "fået pladerne?"
2. Joseph Smith Money Grave Konti: 

Joseph Smith Money Grave Konti (Main Page)
Willard Chase konto for Gold Plader
Fayette Lapham højde for Gold Plader
Peter Ingersoll konto for Smiths Money Digging Historie
The Amboy Journal <Blødning Ghost konto
Interview med Martin Harris i Tiffany Månedlig 1859

3. Joseph Smith 1826 Glas Looking Trial Testimonies / Records:

1826 Trial Testimonies  (Forside)
AW Benton konto
Biskop Tuttle konto
WD Purple konto
nye beviser og nye vanskeligheder
Bill of Justice
LDS Konti
vedtægter

4. Joseph Smith First Vision konti: 

●   Første Vision Accounts (Main Page)
1823 Bedroom Vision / Drøm Accounts (atten regnskab fra 1820'erne-1840'erne ...)
Bedroom vision konto - "officielle version" (Uddrag af History of Joseph Smith, profeten)
Joseph Smiths første syn var ukendt SDH udsagn
(1832) Joseph Smiths hånd skriftlig redegørelse om det første syn

(1834-1835) Joseph Smiths første offentliggjorte vision (som indeholder elementer af 1838 LDS "Official" First Vision historie)

(1842) Joseph Smiths Sacred Grove Konto - "Official LDS første syn Account" - også fundet i Smiths 1838 Historie 

5. Angel og Gold Plates 6. Cumora Cave - Cameron J. Packer

7. Joseph Knight erindring af Early Mormon History

8. Mormons Bog Udskrivning Arrangementer og Historie

9. Problemet med Martin Harris (Ondskabsfuld citater om Martin Harris taget hovedsagelig fra LDS kildemateriale)

10. Indledning - Richard Bushman  

11. mormonismen er en løgn / Joseph Smith blev et bedrageri / SDH Kirken er ikke sandt

  

Slutnoter:

[1] "... Peter, Jakob og Johannes, Herrens apostle Jesus Kristus, overdrog Joseph Smith og Oliver Cowdery Det Melkisedekske Præstedømme, herunder apostel som lovet af Johannes Døber, som gav dem den nødvendige myndighed til at organisere kirken og Guds rige på jorden i denne uddeling. Derfor blev Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige organiseret med seks medlemmer i Fayette, Seneca County, New York, på den sjette dag af april 1830. " (En underlig og Wonder, Legrand Richards, s.83, 1976)  

Også,  

"I denne, den moderne Church of Christ, præstedømmet er struktureret i flere forskellige stadier eller kontorer. Den første grad af autoritet kaldes Det Aronske præstedømme efter Aron i Det Gamle Testamente. Mænd, der holder denne grad er på kontoret af en diakon, lærer eller præst, gradvist. fuldstændighed guddommelig myndighed er skænket i form af det melkisedekske præstedømme, og har kontorer, herunder ældste, højpræst, halvfjerdser og apostel. Disse forskellige kontorer er på plads, så den enkelte præstedømmebærere kan finde personlig vækst og udvikling, som han udfører stigende afgifter og service til andre på en organiseret måde. " (Præstedømmemyndighed, Mormon.org, 2012) 

[2] "David Whitmer, ligesom Joseph Smith, Lucy Mack Smith, Oliver Cowdery og Martin Harris, har i høj grad påvirket vores opfattelse af Mormons begyndelser. Interviewet på mere end halvtreds gange, Whitmer relateret igen og igen, hvad han vidste om den kommende frem af Mormons Bog, organiseringen af kirken, og hans erfaring som restaurering vidne. " (David Whitmer og udformningen af sidste dages hellige Historie, Kenneth W. Godfrey, Provo, Utah: Maxwell Institute) 

[3]  "Brødre, det er højtidelig bespottelse over for Gud at have etableret i kirken i dag denne vigtige kontor, som Kristus alene er værdig. Hvervet som Elder tales af alle gennem Det Nye Testamente som værende i kirken, men ikke en ypperstepræst, så selvfølgelig de havde ingen ypperstepræsterne i kirke på den østlige kontinent.

Nu brødre, eftersom de havde ingen ypperstepræsterne i Kristi kirke af gamle, og ingen i Kristi kirke i disse sidste dage, indtil næsten to år efter sin begyndelse - når lederne begyndte at glide ind i fejl, huske den kendsgerning åbenbaringen bliver ændret to år efter det blev givet til omfatte ypperstepræster, tager disse ting i betragtning, hvordan er det, at nogen kan sige, at embedet som ypperstepræst skal være i Kristi kirke i dag? Jeg kan redegøre for det kun på grund af din åndelige blindhed. Dette spørgsmål er så almindeligt og selvindlysende, at nogen skulle se og forstå det. Brødre, skal din blindhed være fuldkomne blindhed. Må Gud forbarme sig over dig, er min bøn.

I intet sted i Guds ord siger det, at en ældste er efter Melkisedeks, eller efter rækkefølgen af Melkisedeks præstedømme. En Elder er efter ordren om Kristus. Har Denne sag af 'præstedømme, "siden de dage i Sydney Rigdon, været den store hobby og Anstød af Sidste Dages Hellige."(En adresse til alle troende i Kristus David Whitmer, s. 64)

 

 

Joseph Smith løj, LDS præsteskab, løgn, Johannes Døberen, myte, mormon